Eli tein sitten tälläisen, kun tuolla omilla sivuilla on niin tylsä kirjoittaa.. Eli tämä blogi käsittelee virtuaalitallini Saturnuksen asioita. Tänne en lisää hevosia tai rupea pitämään tallia pystyssä, vaan kerron ja ilmoitan tallin kuulumisia. '

Nyt siis myytävänä ovat: <Kaikki myytävät <Kaikki shettistammat <Esme <Kingi <Siru <Saku <Nemo

Yritän saa hevoskantaa hieman pienemmäksi, koska aion siirtyä hieman enemmän siitoksen puolelle eikä ylimääräisille hevosille ole oikein tilaa.. Pitää kai myydä muutama muukin hevonen...

Iiriksen koulutus on lähtenyt ihan vähäsen ylämäkeen. Tamma alkaa jo ymmärtää, etten tee pahaa. Mitä lie on kokenut varsa-aikoinaan, kun on noin "vaarallinen". Minusta Iiris vaikuttaa melko turhautuneelta, eli arvioisin, että sitä ollaan hienon ulkomuotonsa vuoksi käytetty aivan liikaa tunneilla ja pikkulapset ovt saaneet sen hieman turhautuneeksi huudoillaan, potkimisillaan ja väärillä avuilla.

Tänäänkin, kun menin Iiriksen karsinan, ei tamma liiskannut minua seinää vasten. Se vain nosti päätään ja seurasi minua katseellaan, kun aloin harjata sitä. Ensimmäinen askel on siis otettu. En aio yrittää juoksuttaa tai ratsastaa sillä enää ollenkaan, vaan aloitan vähän niin kuin alusta koko koulutuksen. Kaipa se on Iiriksellekin hieman mukavampaa.

Kaikki varsat ovat saaneet aikuiskuvat ja ne ovat nyt myytävänä. Viuh, että siinä meni kauan! Nyt voisin tässä ilmoitella uudet astutukset:

Anteron Aatu x Kitkan Kukinto

Anteron Arttu x Vapaa-Tuuli

KK Vipetin x Inkan Muisto

 Juuh, eli ei enempää tällä kertaa. Tässä olisi varsoille nimiehdotuksia, saa äänestää tai ehdotella lisää.

Tammojen nimet ovat pinkillä ja oriiden nimet sinisellä.

Anteron Merimies

Anteron Aki

Anteron Ari

Kitkan Kiivaus

Kitkan Avaruus

Muiston Poika

Muiston Villi

Vaaran Tuulet

Anteron Aikamies

Anteron Aatos

Anteron Aslak

Anteron Aleksi

Anteron Aaro

Anteron Aamu

Anteron Elämä

Kitkan Kirsikka

Muiston Iltätähti

Muiston Aamutähti

Merituuli

Arotuuli

Metsätuuli

Kuun Tuuli

Kitkan Kristalli